Diamanten oorbellen

 

Oorbellen zijn een zeer belangrijke accessoire, die eigenlijk ontzettend onderschat worden. Mensen vergeten dat mensen eerst naar de ogen kijken voor een eerste indruk. Vanaf daar zal de blik snel afdwalen naar de oren, de hals en verder. Met andere woorden, men ziet dus eerst de oorbellen en dan pas een ketting en andere sieraden.

Gebruik je de juiste oorbellen, dan accentueer je jouw gezicht op de juiste manier en kom je zeer stijlvol over. Met oorbellen kan je dus een hele hoop zeggen. Dat zelfde geld ook voor diamanten. Deze hebben vaak een chique uitstraling en in de combinatie met de juiste vorm kan deze accessoire adembenemend worden.

Passend
Wat erg belangrijk is om te onthouden, is dat oorbellen passend moeten zijn. Het is belangrijk dat je voorkomt dat je de vorm van je gezicht terug ziet in de vorm van de oorbel. Sterker nog, je wilt het tegenovergestelde. Heb jij dus een rond gezicht, dan wil je een lange slanke oorbel.

Daarnaast is het erg van belang om te kijken welke kleur diamant bij jou past. Alhoewel de meeste diamanten doorzichtig lijken, hebben ze allemaal een lichte tot zeer sterke kleurzweem. Deze zweem zal moeten combineren met jou huidskleur. De meeste diamanten zijn licht gelig van zichzelf. Het is dus af te raden deze neutrale diamanten te kiezen als je van naturen een wat gelige huid heb. Kies dan liever voor een blauwe of groene diamant.

Natuurlijk is ook de hoeveelheid diamanten belangrijk. Kies je voor een lange hangende oorbel, kan je voor een hoop kleine diamantjes gaan. De schittering in het licht zal jou gezicht doen stralen. Wil je liever een wat klassiekere uitstraling, kijk dan wat voor knopjes bij jou gezicht passen. Een enkele diamant zal voldoende moeten zijn om jou die chique uitstraling te geven. Wil je nog iets extra’s, dan kan je een kleur overwegen. Een donkerrode diamant, in combinatie met een ketting, kan heel gewichtig ogen.

Less is more
Het dragen van diamanten oorbellen is een hele kunst op zich. Zorg er voor dat je niet over de top gaat. De juiste touch zit hem niet in de hoeveelheid van diamanten, of in de grootte, maar in de persoon die hem draagt. De diamanten oorbellen zijn een verlenging van jouw uitstraling en complimenteren enkel dat wat je van jezelf al hebt gekregen; schoonheid.