Voor de mannen

Trouwjuwelen voor de man

Als men denkt aan trouwjuwelen, gaat de gedachten altijd uit naar de vrouw. Op de ringen na zal men nooit denken dat een man ook juwelen kan dragen. Toch is er echter niets minder waar. Een man kan, door het dragen van de juiste sieraden, namelijk erg klassiek overkomen. Bovendien is dat iets wat binnen ons tijdperk past. In mijn ogen is het dan ook vreemd dat hier nog maar zeer weinig aandacht aan wordt besteed. De vraag welke sieraden een man kan dragen op zijn bruiloft is dan ook niet vreemd. Laten we daarom de opties eens bekijken.

Oorbellen voor de man zijn helemaal hot. Je kan ze in één of beide oren dragen en in allerlei verschillende soorten en maten. De meest populaire vorm is een vierkante. Mannenoorbellen kan je in alle kleuren krijgen, die je maar kan bedenken. Het is dus verstandig om te overleggen met je aanstaande bruid wat voor soort sieraden zij gaat dragen. Op die manier kunnen jullie deze op elkaar afstemmen.

Naast de oorbellen zijn armbanden ook een zeer geaccepteerd juweel onder mannen. Vaak om een stoere, ruige indruk te maken door bijvoorbeeld een lederen band. Toch is het ook mogelijk om een bepaalde statigheid en rust af te dwingen door het dragen van de juiste armband. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een brede zilveren band met een mooi patroon er in. Dat is niet alleen statig, maar ook nog eens een zeer krachtig symbool.

Net een beetje anders
Wat veel mannen vergeten is dat een horloge ook als een juweel gezien kan worden. Dit houdt in dat je dus een prachtig exemplaar om je pols kan hangen, maar je kan het ook wat spannender aanpakken. Als je bijvoorbeeld in pak trouwt, kan het interessant zijn om gebruik te maken van een zakhorloge. Je kan deze bijvoorbeeld vastmaken aan een gilet, of net iets onder de kraag van je jasje. Op deze manier toon je een klassieke zelfverzekerdheid en volwassenheid. Het zal de adem van iedere vrouw aanwezig wegnemen en alle mannen zullen je met bewondering nakijken.

Er is geen excuus meer voor mannen. Ook zij kunnen prachtige juwelen dragen op hun bruiloft. Het is dus hoog tijd om te gaan shoppen.